Kokkene på Lysverket inviterer til julebord på Damsgård!
For grupper på 20 til 50 personer åpner vi opp en av Bergens koseligste restauranter til en intim og kvalitetsrik middag.
Velg retter fra menyen under, eller kontakt oss om du ønsker en mer eksklusiv opplevelse basert på menyen til Lysverket.
Hele gruppen må ha samme meny. Vegetarianere blir tilbudt egen meny, ellers ingen justeringer for allergier.
Kontakt oss på booking@lysverket.no for bestilling.
Forrett
Kremet skalldyrsuppe med kamskjell og confitert fennikel, brød og smør
369,-
Røkelaks på rugbrød med dill og agurksalat
249,-
Spekemat, røkelaks, diverse salater og brød
299,- per person
Hovedrett
Tradisjonell pinnekjøttallerken med kålrabistappe, poteter og ribbefett
589,-
Sprø svineribbe med medisterkaker, surkål, poteter og julesaus
529,-.
Blanding av begge retter med tilbehør servert som delemat på bordet
589,-
Vegetar - dagens vegetarrett, basert på vegetarmenyen fra Lysverket
489,-
Dessert
Riskrem med saus på moreller og solbær
159,-
Saftig sjokoladekake med vaniljeis og jordbærsaus fra sommeren
189,-
Tuesday-Saturday:
06.00pm - 11.00pm
Sunday-Monday:
Closed