Meny

Våre menyer kan endre seg daglig basert på tilgjengelige råvarer

Vi tilbyr den samme menyen i restauranten og baren

MIDDAG (kl 18.00-22.00)

  • Hele menyen - servert som deleretter, må bestilles av hele bordet. Inkluderer dessert.
  • 999,- per gjest
  • Grillet surdeigsbrød med søl og pisket svinefett
  • 69,-
  • Røkt makrellsmør på surdeigs-kjeks
  • 99,-
  • Marinert brokkoli med østerskrem og sitron
  • 149,-
  • Tempura sommergrønnsaker
  • 149,-
  • Grillet blåskjell med skalldyrvinaigrette
  • 169,-
  • Ristet kamskjell, mais fra Østfold og kantareller
  • 229,-
  • Sprø kylling- og skalldyrdumplings med strandkrabbesaus
  • 229,-
  • Tomatsalat med rips og DIY tomatbuljong
  • 169,-
  • Sterk salat med grillet svin og syltede kirsebær
  • 229,-
  • Glaserte gulrøtter med gulrotfalafler og fetaost fra Grindal Ysteri
  • 169,-
  • Kokte nypoteter glasert med blomkarsepuré og grillet sommerkål
  • 169,-
  • Pannestekt fisk med neper og løpstikkepuré
  • 249,-
  • Spør etter dessertmeny