Meny

Våre menyer kan endre seg daglig basert på tilgjengelige råvarer

Vi tilbyr den samme menyen i restauranten og baren

LUNSJ (kl 12.00-15.00)

  • DELEMENY - Delemenyen inneholder følgende retter: Fritert fisk med 1000 Island, en munnfull av Bergensk fiskesuppe, grønn salat, hjortepatè og toast med makrellsmør og rosettkål. Menyen serveres med brød og smør til bordet
  • Delemeny med terte og kaffe
  • 395,-
  • Delemeny
  • 295,-
  • A LA CARTE
  • Ostesmørsbrød “Cuban”. Brød med smeltet ost, spekemat av svin, sennep og pickles
  • 229,-
  • Bergensk fiskesuppe med store biter fisk og rotgrønnsaker. Serveres med brød og smør
  • 199,-
  • Hjortepatè med pickles og sennepsmajo på toast
  • 199,-
  • Toast med makrellsmør, broccolini og tørket eggeplomme
  • 179,-
  • Tomatsalat med tomater fra brimse gård, svart hvitløk, urter og yogurt
  • 199,-
  • Fiskekaker med karrisaus, bacon, grønnkål og kokte poteter
  • 249,-
  • Vanlijeis med rørte jordbær fra i sommer og bokhvetekake
  • 149,-
  • Brownie
  • 49,-
  • Terte med sjokolade
  • 149,-

MENY (kl 15.00-18.00)

  • Chilinøtter
  • 49,-
  • Paprikachips med Holidaydip
  • 89,-
  • Flatøsters fra Norge, 12 stk
  • 399,-
  • Ostetallerken med oster fra Stavanger Ysteri
  • 229,-
  • Bergensk fiskesuppe med store biter fisk og rotgrønnsaker
  • 199,-
  • Fiskekaker med kokte poteter, glaserte gulrøtter og karrisaus
  • 249,-
  • Dagens fisk
  • 349,-
  • Hjortepatè med pickles og sennepsmayo på toast
  • 199,-
  • Vaniljeis med rørte jordbær og bokhvetekake
  • 99,-

MIDDAG (kl 18.00-22.00)

  • TRE RETTER
  • Skalldyrsuppe med friterte sjøkrepsdumplings
  • Pannestekt brosme, grillet grønnkål, jordskokk-dumplings med
  • Tindvedkrem, søltang-is med marengs
  • 549,-
  • MENY LYSVERKET
  • Kveite fra Glitne med østers og syltede, grønne jordbær
  • Posjert sjøkreps og gulrot syltet i mjødurteddik med sabayonne
  • Klippfisk med grillet shiitake fra Trondheim og hasselnøtter
  • Grillet Mangalitsa-svin fra Tveite gard, bygg med torkede skalldyr og
  • Tindvedkrem, søltang-is med marengs
  • 899,-
  • Vinpakke til Meny Lysverket (5 glass)
  • 799,-
  • Vinpakke til Meny Lysverket (5 glass + Champagne/Cocktail & kaffe)
  • 999,-
  • A LA CARTE
  • Snacks
  • Salt og pepper peanøtter
  • 49,-
  • Fritert torskeskinn
  • 49,-
  • Paprikachips og Holidaydip
  • 89,-
  • Grillet blåskjell med XO-vinaigrette
  • 99,-
  • Flatøsters fra Norge, 6 stk
  • 249,-
  • Flatøsters fra Norge, 12 stk
  • 399,-
  • Brød og smør
  • 49,-
  • Småretter
  • Skalldyrsuppe med friterte sjøkrepsdumplings
  • 199,-
  • Kveite fra Glitne med østers og syltede, grønne jordbær
  • 199,-
  • Posjert sjøkreps og gulrot syltet i mjødurteddik med sabayonne
  • 199,-
  • Fritert fisk med 1000 Island
  • 149,-
  • Spekemat fra Ask og Tveite Gard
  • 199,-
  • Ostetallerken fra Stavanger Ysteri
  • 229,-
  • Ostesmørbrød “Cuban”. Surdeigsbrød, smeltet ost, svin, sennep og pickles
  • 229,-
  • Hovedretter
  • Grillet Mangalitsa-svin fra Tveite gard, bygg med tørkede skalldyr og hjertesalat
  • 399,-
  • Pannestekt bromse, grillet grønnkål, jordskokk-dumplings med sennepssaus
  • 349,-
  • Tradisjonsmat
  • Bergensk fiskesuppe
  • 199,-
  • Fiskekaker med kokte poteter, glaserte gulrøtter og karrisaus
  • 249,-
  • Dessert
  • Tindvedkrem, søltang-is med marengs
  • 129,-
  • Sjokoladeterte
  • 149,-
  • Vanlijeis med rørte jordbær fra i sommer og bokhvetecrumble
  • 99,-