Meny

Restaurant: Lysverket tilbyr to menyer basert på verdens beste sjømat og produkter fra lokale gårder. Våre menyer er 4 retter og 7 retter og serveres tirsdag - lørdag fra 17.00 - 22.00.

Bar: Dersom du ønsker et kortere måltid tilbyr vi a la carte i baren tirsdag - lørdag fra 15.00 - 22.00.

Lunsj: Vi tilbyr lunsj a la carte og vår meny er basert på de samme fantastiske produktene som våre menyer til middag. Lunsj serveres mandag - lørdag fra 11.00 - 15.00.

Vennligst informer oss om allergier eller dersom kjøkkenet skal ta spesielle hensyn. 

Lunsj

  • Delemeny - Kjøkkenet setter sammen et utvalg kalde og varme retter
  • Delemeny med sjokoladekake og kaffe
  • 395,- per person
  • Delemeny til bordet uten dessert
  • 295,- per person
  • Sandwicher
  • Langtidsbakt gulrot og grønnkål - Surdeigsbrød med risted gulrot, marinert grønnkål, karse og sennep
  • 165,-
  • Gravet kveite på flatbrød - Gravet kveite fra Sogn Aqua på flatbrød med rømme og pepperrot
  • 175,-
  • “Grilled cheese sandwich” - Surdeigsbrød med smeltet ost, poteter, sopp og chili
  • 165,-
  • Fritert fiskeburger - Panert og fritert torskefisk med remulade, syltet løk og salat på burgerbrød
  • 165,-
  • Supper og salater
  • Bergensk fiskesuppe - Med store biter fisk og rotgrønnsaker. Serveres med brød og smør
  • 175,-
  • Skalldyrsuppe - Stekt sopp med sjøkreps, og gnocchi. Serveres med brød og smør
  • 195,-
  • Kylling- og baconsalat - Økologisk kylling fra Holte, estragondressing og syltet gulrot. Serveres med brød og smør
  • 195,-
  • Grillet soppsalat - Grillet og marinertet sopp, persille, vinagrette og cashewnøtter. Serveres med brød og smør
  • 195,-
  • Dessert
  • Kulturmelk- og safranis - Kulturmelk- og safranis med karamell, tindvedsaus og solsikkekjerner
  • 125,-
  • Sjokoladekake med brunost og mandler
  • 145,-
  • Et utvalg upasteuriserte, norske oster - Servert med surkålspuré, solbær og flatbrød
  • 225,-

Barmeny

  • Snacks
  • Friterte griseører med 1000 island
  • 98,-
  • Krydrede nøtter
  • 49,-
  • Brød og smør
  • 59,-
  • Chips med Neo Fjordic ranch
  • 98,-
  • Småretter
  • Norske østers, naturell
  • 3 stk 120,- 6 stk 220,-
  • Rå kamskjell med syltet tomatvinaigrette og sennepsblader
  • 175,-
  • Asparges, svart hvitløkspure og tørket eggeplomme
  • 175,-
  • Bergensk fiskesuppe med brød og smør
  • 175,-
  • Middag
  • Dagens fisk med poteter og rosettkål
  • 345,-
  • Dagens kjøtt, syltede kirsebær, gryn- og dillragu
  • 345,-
  • Dessert
  • Iskrem av kulturmelk og grillet brød med rabarbragelé
  • 125,-
  • Sjokoladekake med brunost og mandler
  • 145,-

Fire retter

  • Eksempelmeny - vi forandrer menyen etter råvaretilgang
  • Fritert østers, syltet agurk og kulturmelk med chili
  • Asparges fra Hvasser, svart hvitløkspuré og tørket eggeplomme
  • Brosme med gnocchi, grillet kål og sukkertaresmør
  • Kulturmelk- og safranis, karamell, tindvedsaus og solsikkekjerner
  • Menypris 745,-
  • Oster fra Stavanger Ysteri
  • + kr 225,- for to gjester
  • Vinpakke
  • + 595,-

Syv retter