Meny

Våre menyer kan endre seg daglig basert på tilgjengelige råvarer

Vi tilbyr den samme menyen i restauranten og baren

LUNSJ (kl 12.00-15.00)

  • DELEMENY - kjøkkenet setter sammen et utvalg av kalde og varme retter til bordet
  • Delemeny med sjokoladekake og kaffe
  • 395,-
  • Delemeny
  • 295,-
  • A LA CARTE
  • Ostesmørsbrød “Cuban”. Surdeigsbrød med smeltet ost, svinenakke, chorizo, sennep og pickles
  • 229,-
  • Fritert fiskeburger, 1000 Island, syltet agurk og salat
  • 199,-
  • Bergensk fiskesuppe med store biter fisk og rotgrønnsaker - serveres med brød og smør
  • 199,-
  • Bakt potet med grønn tomat, bacon og ost. Serveres med Holiday dip
  • 179,-
  • Bakte beter på surdeigsbrød, XO-vinaigrette, syltede plommer og shiitake
  • 199,-
  • Røyketorsksalat med chili og kvann på toast
  • 199,-
  • Salat med økologisk kylling fra Homlagarden med bacon, estragondressing og grønne tomater. Serveres med brød og smør
  • 199,-
  • Ertesuppe med Vossakorv fra Anders Tveite
  • 199,-
  • Stekt hvit fisk med byggryn, persillepuré, fritert rosenkål og sopp
  • 299,-
  • Iskrem av engsyre med honning og hasselnøtt
  • 99,-
  • Brownie
  • 49,-

MENY (kl 15.00-18.00)

  • Chilinøtter
  • 49,-
  • Paprikachips med Holidaydip
  • 89,-
  • Stillehavs- og flatøsters fra Norge, 12 stk
  • 399,-
  • Ostetallerken med oster fra Stavanger Ysteri
  • 229,-
  • Bergensk fiskesuppe med store biter fisk og rotgrønnsaker
  • 199,-
  • Ertesuppe med Vossakorv fra Anders Tveite
  • 199,-
  • Dagens fisk
  • 349,-
  • Bakte beter, XO-vinaigrette, syltede plommer fra Hardanger og shiitake
  • 129,-
  • Skogsyresorbet med nøtter og honning
  • 99,-

MIDDAG (kl 18.00-22.00)

  • TRE RETTER
  • Bakte beter med XO-vinaigrette, syltede plommer fra Hardanger og reddik
  • Stekt torsk, ragu av bygg og persille, fritert rosenkål og syltet sopp
  • Søl-panna cotta, hasselnøtter, yoghurt og eplesorbet
  • 549,-
  • MENY LYSVERKET
  • Rå kamskjell fra Øygarden, tindved, brunt smør, eple og tapioka
  • Sjøkreps med ragu av fermentert blomkål, bacon, ramsløk og sjøkrepskraft
  • Stekt breiflabb, braisert grønnkål, spinatpuré og sesam
  • Grillet lam fra Erik Halvorsen, løk, syltede kirsebær, løkbuljong og røykt potetpuré
  • Søl-panna cotta, hasselnøtter, yoghurt og eplesorbet
  • 899,-
  • Vinpakke til Meny Lysverket (5 glass)
  • 799,-
  • Vinpakke til Meny Lysverket (5 glass + Champagne/Cocktail & kaffe)
  • 999,-
  • A LA CARTE
  • Snacks
  • Chilinøtter
  • 49,-
  • Paprikachips og Holidaydip
  • 89,-
  • Brød og smør
  • 49,-
  • Ostetallerken fra Stavanger Ysteri
  • 229,-
  • Spekemat fra Ask og Tveite Gard
  • 199,-
  • Stillehavs- og flatøsters fra Norge, 6 stk
  • 249,-
  • Stillehavs- og flatøsters fra Norge, 12 stk
  • 399,-
  • Røyketorsksalat med chili og kvann
  • 99,-
  • Røykt villaks fra Vosso på flatbrød
  • 129,-
  • Småretter
  • Bakte beter, XO-vinaigrette, syltede plommer fra Hardanger og reddiker
  • 129,-
  • Rå kamskjell fra Øygarden, tindved og brunt smør, eple og tapioka
  • 149,-
  • Bakt potet med grønne tomater, bacon og ost
  • 179,-
  • Fritert torsk med 1000 Island
  • 129,-
  • Cheese Sandwich “Cuban”. Surdeigsbrød, smeltet ost, svinenakke, sennep og pickles
  • 229,-
  • Hovedretter
  • Grillet lam fra Erik Halvorsen, løk, syltede kirsebær, løkbuljong og røykt potetpuré
  • 399,-
  • Stekt torsk, ragu av bygg og persille, fritert rosenkål og syltet sopp
  • 349,-
  • Hel, grillet slettvar med chimichurri vinaigrette til 2 (ingen tilbehør - 40 min ventetid)
  • 699,-
  • Tradisjonsmat
  • Bergensk fiskesuppe
  • 199,-
  • Ertesuppe med Vossakorv fra Anders Tveite
  • 199,-
  • Dessert
  • Søl-panna cotta, hasselnøtter, yoghurt og eplesorbet
  • 129,-
  • Sjokoladegrenache
  • 149,-
  • Skogssyresorbet med nøtter og honning
  • 99,-