Meny

À la carte meny og Meny Lysverket serveres i restauranten. Selskapsmenyene våre er tilgjengelig ved booking av vårt nye private rom til lukket selskap. 

Våre menyer kan endre seg daglig basert på tilgjengelige råvarer. 

Klikk på en av menyene for å se hva den inneholder!

Meny Lysverket (kl 18:00-22:00)

  • Kebab med røykt makrellsmør og tomat
  • Terte med syltede grønnsaker og hjemmelaget spekeskinke
  • Grillede blåskjell med skalldyrvinaigrette
  • Kalvetartar med østers, teppeskjell, dill og pepperrot
  • Råmarinert kveite med tomat- og sellerijuice, reddik og friske urter
  • * Stør kaviar Baerii “chawan mushi” med kvede
  • * Velges som ekstra rett
  • Sjøkreps, potetdumplings, svart pepper og søl
  • Dampet klippfisk med langtidsbakte gulrøtter, gryn og karrisaus
  • Grillet mangalitsagris med syltede kirsebær, dampet savoykål, svinesjy og pommes frites
  • * Pan, Stavanger Ysteri med svart trøffel og steinsopptoast
  • * Velges som ekstra rett
  • Kulturmelksis, varm krydderkake og lynghonningkaramell
  • Pris meny - kr 1095,-
  • * Tillegg for kaviar - 199,-
  • *Tillegg for ost - 199,-
  • Pris drikkepakke - kr 995,-

Selskapsmenyer

  • Tre retter, kr. 799
  • Grillede blåskjell med «XO» skalldyrsaus (spises med hendene)
  • Braisert lammenakke med persillerot, fritert rosenkål og kirsebær- sursøt saus
  • Sjokoladeterte og kulturmelksis
  • -
  • Tre retter, kr 699
  • Bakte og lett-tørkede beter med syltet hylleblomst, reddiker og betesjy
  • Stekt torsk, grillet grønnkål,Pommes Dauphine og «pil pil»klippfisksaus
  • Kamilleparfait, eplesalat med estragon og eplesorbet

À la carte (kl 18.00-22.00)

  • Snacks
  • Minikebab med røykt makrellsmør og syltet løk
  • 49,-
  • Dillchips med røyketorskdip
  • 79,-
  • 50g hjemmelaget lardo med sanchopepper og sennep
  • 99,-
  • Kuskjell med sprø salat og spicy saus
  • 99,-
  • Forretter
  • Råmarinert kveite med tomat- og sellerijuice, reddik og friske urter
  • 199,-
  • Kalvetartar med østers, Baeri kaviar, teppeskjell, rabarbra, dill og pepperrot
  • Liten 299,- / Stor 499,-
  • Grillet sjøkreps, potetdumplings med søl og svart pepper
  • 299,-
  • Grillet shitake, røykt soppsaus, fermentert kål
  • 199,-
  • Grillede blåskjell med skalldyrvinaigrette
  • 189,-
  • Hovedretter
  • Dampet klippfisk med langtidsbakte gulrøtter, rug og karrisaus
  • 369,-
  • Grillet mangalitsagris med syltede kirsebær, dampet savoykål, sjy og pommes frites
  • 399,-
  • Posjert egg, fritert rosenkål, braisert grønnkål, persillepulver og svart hvitløksaus
  • 349,-
  • 400g. kalvekotelett med grillet hjertesalat, pommes Dauphine og yuzu-koshu sjy
  • 499,-