Meny

Våre menyer kan endre seg daglig basert på tilgjengelige råvarer

Vi tilbyr den samme menyen i restauranten og baren

LUNSJ (kl 12.00-15.00)

  • DELEMENY - (serveres kun til hele bordet). Delemenyen inneholder følgende retter: Fritert fisk med remulade, en munnfull av Bergensk fiskesuppe, tomatsalat, geiteterrine og gulrotfalaffel. Menyen serveres med brød og smør til bordet
  • Delemeny med sjokolade og kaffe
  • 395,-
  • Delemeny
  • 295,-
  • A LA CARTE
  • Eggerøre og eldhusrøykt baconsandwich med rødkittost og shitake
  • 199,-
  • Fritert fiskeburger med remulade og syltet agurk
  • 199,-
  • Bergensk fiskesuppe med fisk og rotgrønnsaker. Serveres med brød og smør
  • 199,-
  • Geiteterrine med pickles, sennepsmajones og hvitløkstoast
  • 199,-
  • Grønn salat fra Erik Halvorsen med fritert gulrotfalaffel og ramsløkdressing
  • 199,-
  • Marinert tomatsalat med urter, hagebær, toast og hjemmelaget pancetta
  • 149,-
  • Flatøsters fra Norge servert naturell med sitron
  • 39,- per stk
  • Spekemat fra Ask og Anders Tveite
  • 129,- per 100 gram
  • DESSERT
  • Rabarbrasorbet, rabarbrakompott og bokhvetecrumble
  • 99,-
  • Brownie
  • 49,-
  • Sjokolademousse
  • 129,-

MENY (kl 15.00-18.00)

  • Salt og pepper peanøtter
  • 49,-
  • Dillchips med løkdipp
  • 89,-
  • Ostetallerken med oster fra Stavanger Ysteri
  • 229,-
  • Grønn salat med tomater, Uhølva fetaost, svart hvitløksdressing og rug
  • 199,-
  • Terrine med pickles og sennepsmayo på toast
  • 199,-
  • Fritert fiskeburger med remulade og syltet agurk
  • 199,-
  • Bergensk fiskesuppe med store biter fisk og rotgrønnsaker
  • 199,-
  • Vaniljeis med rabarbra, jordbær og bokhvetekake
  • 99,-

MIDDAG (kl 18.00-22.00)

  • Bakt og fersk hvitløk fra Erik Halvorsen på toast
  • 49,-
  • Chilinøtter med tørkede kirsebær
  • 69,-
  • Grillede sukkererter med rosmarinsalt
  • 49,-
  • Flatøsters fra Norge servert naturell med sitron
  • 39,- per stk
  • Spekemat fra Ask og Tveite Gard
  • 129,- per 100 gram
  • Tempura sommergrønnsaker
  • 99,-
  • Grillede kyllinghjerter med rabarbra- og kvannvinaigrette
  • 129,-
  • Grillet blåskjell med skalldyrvinaigrette
  • 129,-
  • Spekemat fra Ask og Tveite Gard
  • 129,- per 100 gr
  • Tomatsalat med rips, pancetta og DIY tomatbuljong
  • 169,-
  • Fritert fisk med mjødurtmarinert rettich og salviemajones
  • 169,-
  • Sprø skalldyrdumplings med skalldyrsaus
  • 229,-
  • Stor grillet sjøkreps, syltede moreller og grillet ungpurre
  • 349,-
  • Glaserte gulrøtter med gulrotfalaffler og fetaost fra Grindal Ysteri
  • 149,-
  • Kokte nypoteter glasert med blomkarsepuré og grillet sommerkål
  • 149,-
  • Bergensk fiskesuppe
  • 199,-
  • Pannestekt fisk med neper og løpstikke
  • 249,-
  • Konfitert og bakt økologisk kyllinglår med grillet shitake og solbærsjy
  • 379,-
  • Spør etter dessertmeny