Om Lysverket

Du kan lese artikkelen om Lysverket og Christopher Haatuft i New York Times her:

North of Nordic: A Young Chef Invents "Neo-Fjordic" Cuisine

Lysverket er en restaurant og bar etablert i 2013 på kunstmuseet KODE 4 ved Grieghallen - midt i hjertet av Bergen med utsikt over Rasmus Meyers Allé, Lille Lungegårdsvannet, Festplassen, Fjellsiden & Fløyen. Lysverket tilbyr lunsj, middag, barmat og ikke minst - større selskap i Tårnsalen. 

RESTAURANT
Som spisested er Lysverket en tydelig Bergensrestaurant med fokus på fersk sjømat - men også rene kjøtt- og grønnsaksretter står på menyen. Til lunsj tilbyr Lysverket sandwicher, salater, supper og dessert. Lunsjen har blitt omtalt som den beste i Bergen av Bergens Tidende. Til middag serveres det satte 4 og 7 retters menyer med fokus på lokal sjømat.  

BAR
I vårt generøse barområde kan du velge mellom småretter, deleretter, snacks og selvfølgelig hovedretter. Baren presenterer et spisset ølutvalg med fokus på norske håndtverksbryggeri. Lysverkets cocktails er mikset med egenproduserte juicer, siruper og bitters. I baren serveres også en rekke alkoholfrie alternativ slik som juicer på bær og epler fra Hardanger. 

CHAMBRE SEPARÉE
I tillegg til restaurant og bar kan også Lysverket tilby et lukket rom til lunsj og middag. Vårt Chambre Separée tar opp til 12 gjester og kan leies for 1.000,-. 

TÅRNSALEN
I museets tredje etasje ligger den imponerende Tårnsalen hvor Lysverket kan ta i mot større selskap for mottakelser eller middag. Salen tar opp til 140 sittende gjester til bespisning eller 250 stående gjester for mottakelse. Forespørsler kan sendes til selskap@lysverket.no